Manşet, Rövanş'ın nabzını tuttu.

Manşet, Rövanş

İstanbul'daki 1-2 lik skorun rövanşı için Tepecik'i bekliyoruz.

  Bandırma Manşet- Spor Editörü ZEYYAT SAYGIN   

2014-2015 Futbol sezonun İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmasında Tepecikspor’u 2-1 yenmeyi başaran Bandırmaspor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde rövanşa hazırlanıyor.

Lider Bandırmaspor Antalya’da geçirdiği devre arası hazırlık kampı öncesi kadrosunda bulunan Onur Karabacak, Doğan Karakuş, Gökhan Şen ve Sertaç Çam ile yollarını ayırırken, 2. Devre için Yeni Malatya’dan forvet Eren Görür, Bursaspor’dan Furkan Soyualp’i renklerine kattı.

Antalya dönüşü kendi tesislerinde Pazar günü oynayacağı Tepecik karşılaşması için yoğun bir çalışma temposu geçiren Bandırmaspor’da moraller yüksek.

Lider Bandırmaspor’un Antalya kampı, yeni transferler, 2. Devre hedefine ilişkin görüş alan Manşet Spor Editörümüz Zeyyat Saygın, öncelikle Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, Sportif menajer Serdar Samatyalı, Takımın asları Hakkı İsmet Şimşek ve Serkan Sözmen’in yanı sıra yeni transferler Eren Görür ve Furkan Soyualp ile konuştu.

Pazar günü oynanacak Tepecik karşılaşması öncesinde lider Bandırmaspor’un 2. Devre hedeflerini yakalamayı amaçlayan Zeyyat Saygın, gerek teknik ekipten, gerekse takım aslarından aldığı yanıt ile bordo beyazlı ekibin hedefe kilitlendiğini müşahede etti.

Saygın, Şampiyonluğa uzanan yolda tek beklentinin şehir efsanesi olduğunu, bu noktada Bandırma taraftarının elde edilecek puanlarda çok önemli patı olduğunu gördü.

Gerek teknik kadro, gerekse bordo beyazlı ekibin asları aynı görüşte birleşerek hedefe giden yolun taraftarın desteğinden geçtiğinde birleşti.

Bandırmaspor 5 puan farkla çıktığı 2. Devrenin ilk müsabakasında İstanbul deplasmanında 2-1 yendiği Tepecik karşısında 3 puan arayacak.

Bandırmaspor ilk karşılaşmada eski oyuncularından Adem Çalık gollü ile 7.dakikada 1- 0 mağlup duruma düşmelerine rağmen ilerleyen dakikalarda oyun kontrolünü ele geçirip tempolu ve baskılı oyununu ile önce Hakkı İsmet’in penaltı golü ve ikinci yarıda Hacı Mustafa’nın attığı golle yakaladığı üstünlüğü korudu ve aldığı 3 puanla lige başlamıştı.

İstanbul’daki karşılaşmada Bandırmaspor’un ilk 11 de Bekir, Oğuz Kocabal, Hakkı İsmet (Dk. 90 Onur), Serkan, İbrahim (Dk. 77 Gökhan), Hacı Mustafa, Celal, Cenk, Orkun, Sertaç (Dk. 67 Ali Kuleli), Doğan yer alırken, Goller: Dk. 7 Adem Çalık (Tepecikspor), Dk. 32 Hakkı İsmet (Penaltıdan), ve Dk. 53 Hacı Mustafa (Bandırmaspor) dan gelmişti.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli